Se pune orezul inmuiat in prealabil timp de 24 h la fiert cu putina sare.Carnea de oaie se spala si se taie bucati.Se condimenteaza cu sare,piper,scortisoara,cuisoare.Ardeiul siceapa se toaca marunt.Morcovul se da pe razatoare.
Intr-o tigaie se caleste in ulei fideaua,ceapa,ardeiul si morcovul.Se adauga carnea de oaie.Se fierbe innabusit cu putina apa.Apoi se pune si orezul si se amesteca bine.La sfarsit se pun alunele caju si stafidele.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii