Se curata ceapa apoi se taie mica,curatam si morcovul taiem tot mic apoi ardeiul capia la fel le punem intr-o craticioara cu 3 linguri ulei ulei,le lasam sa se caleasca putin apoi adaugam apa calduta incep pina se inmoaie legumele,adaugam 200 gr.orez punem putina apa si sare dupa gust mestecam ca sa nu se prinda apoi mai adaugam apa lasam sa fiarba.Putem servi ca mincare de post sau cu ce garnitura dorim.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii