In oala mixerului
se pune faina cu drojdia si praful de copt si se adauga treptat apa se framinta pina devine aluat si se lasa deoparte acoperit cu un prosop 20 de minute sa creasca.
In alt bol se amesteca maslinele cu oregano si ulei si paharul de faina dupa care se adauga aceasta compozitie la alautul care a crescut putin si se framinta bine.Se pune din nou la dospit intr-un vas uns cu putin ulei.Lasam sa creasca pina isi dubleaza volumul.
Se imparte aluatul in trei bucati rulam fiecare parte si asezam in tava si lasam sa creasca,intii crestam in trei ruloul de aluat.Cind a crescut se poate unge deasupra cu putin ulei ca sa fie lucios dar nui obligatoriu ,punem la copt la 190 de grade aproape 25 de minute sau pina se rumeneste frumos.Se scoate din
tava si se lasa sa se raceasca.Este minunata piinea foarte buna ptr gustarea de dimineata cu putin unt.Eu am mincat si asa goala este foarte buna si aromata.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii