Intr-o tigaie mica se pune untul, berea si zahar si se pune pe foc,pina fierbe.Se lasa sa se raceasca.Se dizolva berea in 2linguri de lichid care sa racit.In lichidul din tigaie se adauga sare ,ou si se amesteca bine.Se amesteca fainurile intr-un vas se face loc la mijloc se adauga lichidul si drojdia si se framinta intr-un aluat moale dar nu ud.Se framinta inca putin si se pune intr-un vas uns cu putin ulei si se acopera.Se lasa cel putin o ora pina isi dubleaza volumul.Se incalzeste cuptorul la 200 de grade.Se mai framinta putin aluatul dupa care il transferam intr-o tava unsa cu putin ulei. Se lasa la dospit inca 15 minute dupa care il da-m la copt ptr 35 de minute sau pina cind este copt .
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii