se spala carnita de curcan si se pune la fiert cu sate ,apa se pune decat sa acopera carnea o jumatate de ora dupa care se pun si legumele
se fierbe bine ,incercam sa vedem daca este fiarta asa:se pune niste zeama pe o farfurie si o lasam putin,sa se inchege sau incercam cu degetele si daca se lipesc intre ele este gata
scoatem carnea si legumele,ceapa o aruncam si morcovul il taiem rondele si il asezam impreuna cu carnea in castronele
strecuram zeama si punem in ea usturoiul si o condimentam dupa gust
turnam zeama pest carnita si o lasam la rece pana a doua zi
este foarte buna ,pozele nu sunt asa reusite dar data viitoare sper sa-mi iasa mai bine
pofta buna!!!!!!!!!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii