Se pun puii taiati in sferturi la fiert in apa rece intr-o cratita de fiert subpresiune; se adauga ceapa,sarea ,piperul si morcovii intregi.
Se fierb o ora.
Se scoate carnea si se desface de pe os; se pun in farfuriile in care vrem sa servim piftia mai intai morcovii taiati rondele si apoi carnea.
Supa de pui se strecoara si se adauga ½ cub de Maggi si usturoiul pisat si se mai lasa sa fiarba 5 minute sau chiar mai mult daca nu ni se pare suficient de gelatinoasa.
Se toarna peste carne si se pune la frigider sa se inchege.
Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii