Reteta postata pe: 20 mai 2020
Ingrediente
-3 kg.tacam de peste, -3-4 morcovi, -2 cepe mari, -2 capatani de usturoi, -1 lingurita piper boabe, -3 foi de dafin, -1 lingura sare, -o radacina de telina, -o radacina de pastarnac.
Dificultate: Medie | Timp: 1h
Mod de preparare
Se pune la fiert tacamul de peste cu putina sare, se fierbe pana se desprinde carnea de pe oase. Se scoate carnea, se dezoseaza si se strecoara zeama. Se pune zeama la fiert, se adauga legumele, o capatana de usturoi, condimentele si se fierb, se adauga sare daca mai trebuie. Dupa ce se opreste focul, se zdrobeste o capatana de usturoi peste zeama si se lasa in jur de 20 minute, dupa care se strecoara.
Se pune carne in castronele si se adauga zeama de la legume, se mai pune cate o bucatica de morcov, de telina si de pastarnac.Se dau la frigider pentru circa 6 ore dupa care se poate servi.
Sa aveti pofta si la pofta dragilor! Sa nu uitati de mamaliguta care este foarte buna si foarte sanatoasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piftie de peste" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Retete de Pasti
1. Peștele curățat și spălat bine se pune la fiert în aproximativ 3 litri de apă, împreună
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate