autor:

Brindusa_Aluculesei

» » , , Retete de Pasti, Mancaruri cu carne, Mancaruri cu peste

Piftie de peste

Autor: Brindusa_Aluculesei (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 20 mai 2020

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Brindusa_Aluculesei (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 20 mai 2020

Ingrediente
-3 kg.tacam de peste, -3-4 morcovi, -2 cepe mari, -2 capatani de usturoi, -1 lingurita piper boabe, -3 foi de dafin, -1 lingura sare, -o radacina de telina, -o radacina de pastarnac.

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se pune la fiert tacamul de peste cu putina sare, se fierbe pana se desprinde carnea de pe oase. Se scoate carnea, se dezoseaza si se strecoara zeama. Se pune zeama la fiert, se adauga legumele, o capatana de usturoi, condimentele si se fierb, se adauga sare daca mai trebuie. Dupa ce se opreste focul, se zdrobeste o capatana de usturoi peste zeama si se lasa in jur de 20 minute, dupa care se strecoara.

Se pune carne in castronele si se adauga zeama de la legume, se mai pune cate o bucatica de morcov, de telina si de pastarnac.Se dau la frigider pentru circa 6 ore dupa care se poate servi.

Sa aveti pofta si la pofta dragilor! Sa nu uitati de mamaliguta care este foarte buna si foarte sanatoasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piftie de peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Pasti
Piftie de peste

Piftie de peste

1. Peștele curățat și spălat bine se pune la fiert în aproximativ 3 litri de apă, împreună

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu peste
Pulpa de miel cu rozmarin marinata rapid cu aparatul Food Saver

Pulpa de miel cu rozmarin marinata rapid cu aparatul Food Saver

Amestecati ingredientele pregatite pentru marinare si ungeti cu acestea bucata de carne de miel.

0 voturi    0 comentarii
3h
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • -3 kg.tacam de peste
  • -3-4 morcovi
  • -2 cepe mari
  • -2 capatani de usturoi
  • -1 lingurita piper boabe
  • -3 foi de dafin
  • -1 lingura sare
  • -o radacina de telina
  • -o radacina de pastarnac.

Raporteaza reteta

Retete
de Brindusa_Aluculesei
Cozonaci cu nuca si rahat

Cozonaci cu nuca si rahat

Punem faina intr-un vas si peste faina adaugam cele 4 galbenusuri. Separat, intr-o oala, punem laptele

253 voturi    44 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Peste umplut cu legume

Peste umplut cu legume

Se curata pestele, se spala si se lasa la scurs de apa.Sseparat facem o compozitie din buretii fierti

66 voturi    27 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Pasca cu branza dulce

Pasca cu branza dulce

Se cerne faina intr-un vas si peste ea se adauga drojdia topita cu sarea, zaharul si iaurtul, se

8 voturi    2 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de Pasti

Pasca fara aluat Pasca fara aluat

Se mixeaza ouale bine, se adauga zaharul, zaharul vanilat. Se mixeaza pana se topeste zaharul, adaugi untul moale-topit, mixezi sa se

0 voturi    0 comentarii
1h
Retete de Pasti
Cozonac Cozonac

Mai întâi pregătim maiaua. Într-un bol punem drojdia uscata, 2 linguri de zahar, 2 linguri de faina, 2 linguri de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Retete de Pasti
Oua vopsite