Piftie cu mujdei

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Piftie cu mujdei

Ingrediente

  • un picior de porc
  • mujdei ( 3 capatani de usturoi
  • ulei
  • sare
  • apa minerala)
  • un morcov
  • sare

Mod de preparare

Carnea se spala bine si se pune la fiert in apa cu sare, impreuna cu morcovul. Apa trebuie sa depaseasca cu o palma nivelul carnii. Morcovul se scoate dupa ce s-a fiert, iar carnea se fierbe in continuare la foc redus, cca 3 ore, pana cand se desprinde de pe os. Cand este fiarta, se scoate si se pune la racit. Apoi se pune mujdeiul in lichidul ramas si se mai lasa 2-3 minute la fiert. Carnea, impreuna cu morcovul taiat rondele, se repartizeaza in vase, iar apoi se toarna lichidul.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise