Dovleceii se curata de coaja si se rad pe razatoarea mare,la fel cartoful si ceapa.
Usturoiul se rade pe ochiurile mici usturoiul.Se pun toate la scurs cca 10 min.Apoi adaugam sarea ,piperul dupa gust,ouale batute,faina,pesmetul si branza sarata.
Amestecam foarte bine si lasam un pic la odihna.Daca dovlecii sunt foarte apatosi,dupace ii radem ii stoargem bine in mana. Daca compozitia finala e prea moale, mai adaugam un pic de faina si pesmet.
Se prajesc chiftelutele la foc mediu si le intoarcem abia cand sunt bine rumenite - altfel se rup.
Se servesc caldute (prin racire ele se intaresc)
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii