Chiftelute din dovlecei cu branza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Chiftelute din dovlecei cu branza

Ingrediente

  • 2 dovlecei medii ca marime
  • 50gr branza sarata
  • 2 oua
  • 1 cartof
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • sare, piper
  • 4 linguri faina
  • 3-4 linguri pesmet

Mod de preparare

Dovleceii se curata de coaja si se rad pe razatoarea mare,la fel cartoful si ceapa.

Usturoiul se rade pe ochiurile mici usturoiul.Se pun toate la scurs cca 10 min.Apoi adaugam sarea ,piperul dupa gust,ouale batute,faina,pesmetul si branza sarata.

Amestecam foarte bine si lasam un pic la odihna.Daca dovlecii sunt foarte apatosi,dupace ii radem ii stoargem bine in mana. Daca compozitia finala e prea moale, mai adaugam un pic de faina si pesmet.

Se prajesc chiftelutele la foc mediu si le intoarcem abia cand sunt bine rumenite - altfel se rup.

Se servesc caldute (prin racire ele se intaresc)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise