Piersici umplute

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8piersici mari
  • 50gr nuca cocos
  • 2linguri de miere

Mod de preparare

Se aleg piersici nu prea moi, dar bine coapte, se spala si se taie in jumatati. Se scot cu grija samburii. Jumatatile obtinute se umplu cu nuca pisata amestecata cu miere, reconstituindu-se altfel piersici intregi. Se aseaza pe un platou si se servesc ca desert!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise