Piersici la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Piersici la cuptor

Ingrediente

  • 4 piersici
  • -20g zahar
  • -20g cacao
  • -40g ciocolata amara rasa
  • -1 galbenus
  • 40 g amaretti(sau biscuiti) faramitati
  • -rom sau coniac
  • -1 pahar vin alb

Mod de preparare

Se spala piersicile si se scot samburii cu grija, cu ajutorul unui cutit, in jurul samburelui, facand o mic scobitura.

 

Separat se amesteca cacao, zahar, biscuitii, ciocolata rasa, galbenusul si romul. Se face o crema cu care se vor umple piersicile, un asa-zis sambure de crema. Se aseaza intr-o tava unsa cu unt, iar deasupra se va turna un pahar de vin alb.

Se introduc la cuptor la 180 grade timp de 15 minute. Se pot servi cu frisca batuta.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise