Fursecurile se pun intr-o punga si se zdrobesc cu sucitorul;se framanta apoi cu unt,pana se formeaza un aluat sfaramicios.
Piersicile se spala,se sterg,se taie jumatati si se golesc de samburi.
Se suprapun cate 3 bucati de folie de aluminiu,se unge cu putin ulei ultima folie si se asaza pe fiecare suport de folie cate 3 jumatati de piersica.Se presara amestecul de amarettini si se impacheteaza.Pachetelele se coc 10 minute pe gratarul incins.Se iau pachetele de pe gratar,se deschid,iar fructele se asaza pe farfurii.Se servesc alaturi de o portie de inghetata de vanilie.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii