Se taie ciupercile, patrunjelul si ardeiul iute marunt, iar pieptul de pui in bucatele mici. Se amesteca intr-un vas ciupercile, patrunjelul, ardeiul iute, sarea, piperul, sucul de lamaie si putin ulei. Se rastoarna totul intr-o cratita si se adauga pieptul de pui. Se adauga putina apa si se lasa la fiert cu capac pana se patrunde carnea. Se garniseste cu patrunjel si felii de limete.
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii