Pieptul de rata se spala si lasa cu tot cu piele. Se rumeneste intr-o tigaie cu putin ulei. Se aseaza prima data cu pielea in jos, care se va topi soi va lasa o grasime gustoasa, numai bune de prajit pieptul. Se lasa in jur de doua minute pe fiecare parte. Se toaca usturoiul marunt, se adauga sare si piper si se da pieptul de rata prin acest amestec.
Se aseaza in tava si se da la cuptor pentru cca 15 minute. Se verifica pieptul sa fie moale si carnea sa aiba o culoare usor rozie in mijloc...
Eu l-am servit stropit cu zeama unei portocale...
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii