Crestam pielea de pe pieptul de rata.
Crestam pielea de pe pieptul de rata. Asezam in tigaia incinsa cu pielea pentru inceput. Lasam 10 min pana cand se topeste bine toata grasimea. Scurgem intr-un bol grasimea rezultata si intoarcem bucata de carne invers si o mai lasam inca 10 min.
Dupa ce carnea este gata, punem peste ea amestecul de grasime topita, sare, zahar si scortisoara. O lasa, 10-15 min dupa care o vom pune din nou in tigaia incinsa si o rumenim cate un minut pe fiecare parte. Feliem pieptul de rata.
Para se curata de coaja, se scoate cu mare atentie casuta cu samburi. Punem para in vinul pus la fiert cu zaharul si anasonul. Se fierbe 10 min.
Sosul se pregateste din vinul amestecat cu amidonul si fiert pana se ingroasa. Adaugam la final zmeura si o mai fierbem 1 min.
Pe farfurie asezam felii de carne, sos se zmeura si para peste care am rasnit putin piper.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii