Dupa ce am spalat pieptul, il taiem cubulete mici aproximativ 2 cm, ii punem putin delikat sau sare, il dam prin putina faina si-l punem in tigaia cu untul si margarina topita (daca este nevoie putem pune o picatura de ulei) si lasam pieptul sa se rumeneasca putin. Dupa rumenire adaugam putina apa (jumate de pahar) si lasam sa scada, dupa ce a scazut mai adaugam inca putina apa, mai lasam 5 min la foc mic, stoarcem portocala si putina lamaie dupa gust. Se poate servi cu garnitura de orez cu legume.
Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si delicios, cu blat pufos, crema catifelata si...
Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si deliciosReteta de mucenici moldovenesti. Mucenici moldovenesti reteta de dulce. Reteta de mucenici moldovenesti reteta cu aluat de...
Mucenici moldovenestiDescopera reteta ardeleneasca de ciorba de cartofi cu smantana si afumatura – o ciorba simpla, cremoasa si plina de arome...
Ciorba de cartofi cu smantana si afumatura. Reteta ardeleneasca simpla si savuroasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii