1. Se amestecă într-un castron oţetul, boiaua de ardei, mierea şi uleiul. Apoi, se crestează din loc în loc fiecare piept de pui cu un cuţit bine ascuţit şi se împănează cu usturoi.
2. Se unge fiecare piept de pui cu amestecul pentru marinat. Carnea se dă la rece în jur de 3 ore.
3. Fiecare piept se înveleţte în folie de aluminiu şi se frige pe grătarul încins, timp de 8 - 10 minute pe fiecare parte.
4. Pacheţelele cu friptură se scot pe o farfurie şi se lasă câteva minute la răcorit, apoi se îndepărtează cu grijă folia. Se sărează şi se condimenteză friptura după gust şi se serveşte cu salată de sezon.
Marinare: 3 ore
preparare: 20 minute
Poftă bună!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii