Amestecati intr-un castron sosul de ardei si uleiul;crestati din loc in loc fiecare piept de pui,cu un cutit apoi impanati carnea cu usturoi;
Ungeti fiecare piept de pui cu amestecul pentru marinat.Dati carnea la rece pentru 3 ore.
Inveliti fiecare piept in folie de aluminiu si il frigeti pe gratarul incins 10 min pe fiecare parte; scoateti pachetelele cu friptura pe o farfurie si le lasati timp de 5 min la racorit,apoi indepartati cu grija folia.Sarati si piperati dupa gust si o serviti alaturi de cartofi pireu/prajiti(sau naturi),impreuna cu o salata verde.
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii