Se dezoseaza pieptul de pui, se curata de piele si se taie fasii. Se pune carnea pe o farfurie, se stropeste cu uleiul de masline si se condimenteaza cu cimbru, paprika, chili, condimente pentru fripura. Se lasa cam 10 -15 minute.
Intre timp puneti la fiert fasolea verde, intr-un vas de fiert in aburi sau intr-un litru de apa cu putina sare.
Intr-o tigaie antiaderenta incingeti uleiul si prajiti la foc mic pieptul de pui cam 25-30 minute, pe toate partile. Dregeti gustul de sare, piper si asezonati cu verdeata si feliute de peperoni si de usturoi.
Dupa ce a fiert fasolea, scoateti-o pe o farfurie si asezonati-o cu feliute de usturoi si stropiti-o cu putin sos in care s-a prajit carnea si otet.
Asezati pe farfurii carnea, fasole verde, stropiti cu putin sos si garnisiti cu frunze de verdeata si feliute de peperoni.
Pofta buna.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii