Dovleceii se curata de coaja,apoi se taie rondele de 1 cm grosime.Se prajesc dovleceii intr-o tigaie.Se rumenesc pe ambele parti.(cine prefere poate frige pe gratar dovleceii)Se scot pe un servet de hartie sa se elimine excesul de ulei.Intre timp se pregateste puiul la gratar,cu mirodenii.Se face un mujdei de usturoi peste care se adauga cele 2-3 linguri de iaurt.Se serveste puiul cu dovleceii acoperiti cu mujdeiul de iaurt.Decorati cu marar proaspat.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii