Pieptul de pui se dezoseaza,se taie felii si se condimenteaza cu sare si origano.
Cartofii se curata,se taie cuburi mari si se pun la fiert cu putina sare.
In timp ce fierb cartofii,incalzim gratarul si punem pieptul de pui.
Ceapa se curata,se toaca marunt si se pune la inabusit cu putin ulei si 2 linguri de apa.Cand au fiert cartofii,se scurg si se pun peste ceapa,se sareaza,se pipereaza si daca sunt prea uscati se adauga putina apa in care au fiert cartofii.Se lasa 2 minute la foc mic.
Facem pieptul de pui pe ambele parti si il servim cu putin suc de lamaie deasupra alaturi de cartofii taranesti.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii