Încingem cuptorul la 200 grade C.
Ungem cu unt o formă termorezistentă.
Restul de unt se topește într-o crăticioară și călim usturoiul tocat fin pentru 10 secunde.
Într-o farfurie adâncă amestecăm pesmetul cu parmezanul, măghiranul și mărarul.
Condimentăm bucățile de piept de pui cu sare și piper.
Ungem carnea cu untul în care am călit usturoiul.
Dăm bucățile de carne prin amestecul de pesmet.
Se pun bucățile de piept de pui în tava termorezistentă și se dă la cuptor pentru 30 minute.
Servim imediat cu garnitura preferată.
Poftă bună!
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii