Speli pieptul de pui si il tai in fasiii mai groase,pe care le presari cu piper,putina sare si condimente.
Infasori fiecare bucata de piept de pasare intr-o felie de bacon si le prinzi cu scobitori,ca sa nu se desfaca.
Decojesti merele si le cureti de caseta cu seminte.Le tai in felii si le asezi intr-un vas de jena uns cu 1 lingura de unt.Deasupra pui pachetele de carne si kaizer si asezi cate o felioara de unt.
Introduci vasul in cuptor cald, la foc mediu, pentru 30 minut, pana cand carnea se patrunde, iar baconul se rumeneste fara a se usca.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii