1.Dupa ce spalati pieptul de pui, lasati-l sa se scurga foarte bine.Bateti pieptul de pui la fel ca pentru snitele,apoi condimentati-l cu sare si piper.
2.Puneti pe fiecare bucata de carne cate 1-2 felii (depinde de marimea pieptului de pui)de sunca si cascaval,rulati si prindeti cu scobitori.
3.Treceti rulourile prin faina,ou batut si la final prin pesmetul amestecat cu boia de ardei.
4.Incingeti bine uleiul si prajiti rulourile la foc mic pana se rumenesc bine,apoi scoateti-le pe un servet de bucatarie pentru a absoarbe excesul de ulei.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii