Dupa ce se culeg direct din pom 6 caise coapte si frumoase sau le alegem de la batranica de pe masa din piata, se introduc in apa oparita 5 secunde dupa care se indeparteaza de coaja, le taiem in doua si aruncam samburii.
In tigaia de teflon pe un foc moderat se pune untul si uleiul de masline.
Pieptul de pui spalat si taiat la dimensiunea diametrului caiselor se tamponeaza cu faina, dupa care se aseaza in tigaie.
dupa circca 4-5 minute de coacere intoarceti carnea pe cealata parte, adaugati caisele si zaharul, mestecati usor adaugand smantana, sare si piper dupa placere.
Lasati sa dea in cateva clocote smantana si stingeti focul.
Adaugati patrunjelul spalat si tocat marunt si serviti alaturi de un delicios piure de cartofi sau cartofi natur cu unt si salata verde de gradina.
Pofta buna...
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii