Pieptul de pui se taie in cuburi care se calesc in untul incins, cat sa se patrunda bine fara a se rumeni,cam 4 minute. Faina se incorporeaza in smantana,se adauga peste carne,condimentam,lasam inca 5 minute pe foc, sa se omogenizeze.Servim cu piure de cartofi si gogosar murat.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii