Reteta postata pe: 23 august 2010
Ingrediente
piept de pui, smantana, ceapa, maggi granulat, piper alb
Dificultate: Medie | Timp: 30 min
Mod de preparare
Se caleste putin ceapa,se adauga bucatile de piept se prajesc impreuna si se presara putin maggi granula.Dupa care se toarna smantana si se da deoparte.Se poate condimenta cu piper alb doar pentru a nu strica aspectul cu cel negru.
Se serveste cu ardei iute sau castraveti murati.
Se foloseste smantana cu cel mai redus nivel de grasimi pentru doamnele care se tem de kilogramele in plus.
Este o reteta super consistenta,sanatoasa,buna si pentru copii nostri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu smantana" nu uita sa-i faci un
review
Spalam pieptul de pui,il portionam si il calim intr-o lingura de ulei de masline extravirgin.Dupa
10 voturi
10 comentarii
50 min
Pieptul de pui se taie in cuburi care se calesc in untul incins, cat sa se patrunda bine fara a se
14 voturi
8 comentarii
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate