Pieptul de pui se dezoseaza si apoi se taie bucati.Punem uleiul într-o tigaie si când acesta s-a încins punem bucatile de carne si condimentam cu sare si piper dupa gust.Lasam sa se rumeneasca avand grija ca din cand in cand sa mai amestecam, iar spre final adaugam rozmarinul.
Scoatem bucatile de carne pe un prosop absorbant si lasam acoperit pana cand "confectionam" sosul.
Curatam morcovul si dovlecelul ,spalam si apoi taiem "fideluta".
In uleiul in care am prajit carnea,punem morcovul si dovlecelul , lasam la calit circa 4-5 min dupa care adaugam supa de legume si mai lasam sa fiarba ,sub capac, inca 4-5 min.In loc de supa de legume se poate folosi vin (asa spune Dia....hihihi).
Amestecam crema mascarpone cu smantana apoi adaugam sosul de mai sus si dam la foc. Adaugam si bucatile de pui,amestecam bine si lasam sa mai dea in cateva clocote dupa care tragem de pe foc si asezonam cu verdeata.
Am servit alaturi de cartofi natur.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii