Pieptul de pui se pregateste pt prajit (se portioneaza, se bate cu ciocanul de carne, se cresteaza pe margine sa nu se stranga la prajit, se sareaza si pipereaza. Il prajim in ulei, la foc potrivit pe ambele parti.
Intre timp intro craticioara punem orezul curatat si spalat la fiert la foc mic (la o cana de orez punem 3 cani de apa, potrivim de sare) Dupa ce s-a fiert orezul, clatim cu apa rece, scurgem da apa si cu strecuratoarea de ceai, formam movilite de orez pe care le asezam pe farfurie langa pieptul de pui prajit si presaram patrunjel tocat marunt, ornam cu rosie.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii