Curatam pieptul de pui, il portionam si il punem la oparit cateva minute in apa cu putina sare. Intr-o tigaie punem o lingura de ulei si unt. Lasam focul mic si adaugam pieptul de pui....usturoiul il zdrobim si-l punem in tigaie pentru a da aroma pieptului. Nu-l lasam mai mult de 1 minut ..... scoatem usturoiul pentru ca se amaraste. Pieptul de pui il rumenim pe fiecare parte.
Morcovul il taiem betisoare si-l tragem in putin unt. Adaugam un praf de sare si lasam pana se inmoaie putin morcovul, dar sa ramana si usor crocant.
Asezam pe farfurie si putem servi cu crutoane rotunde de paine (cu ulei de masline, oregano si usturoi
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii