Pieptul de pui se taie in cubulete, se pune o tigaie pe foc in care se adauga uleiul de susan, se taie ceapa julien, se taie fin usturoiul si se adauga, dupa care se adauga cubuletele de piept de pui se sareaza si se lasa sa se intrepatrunda, cand este aproape facut se adauga migdalelele care se pun langa pieptul de pui si se adauga zaharul de ghimbir, sosul de stridii, toppingul de ciocolata, sosul de ardei iute iar dupa 5-7 minute se adauga sucul de ananas si se mai lasa 10 minute sa fiarba incetisor pana se-ngoasa sosul.
Se taie bucati de kiwi si se pun in mijlocul farfuriei, se pune pieptul de pui formand un cerc imprejurul fructelor de kiwi si se pun bucati de ananas imprejurul pieptului de pui ca in fotografii. Este o combinatie interesanta intre dulce, sarat, condimentar si amarui.
www.reteteleluisupernico.blogspot.com
Pofta Buna
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii