Spalam pieptul de pui, il taiem fasiute, apoi condimentam cu sare si piper. Punem untul intr-o tigaie si lasam sa se incinga putin dupa care adaugam pieptul de pui. Amestecam din cand in cand, iar dupa ce s-au albit toate fasiuteleadaugam mierea, apoi mustarul si in final stropim cu vinul alb. Lasam la foc mic pana bucatile de piept de pui devin usor aurii. Separat amestecam faina cu smantana pentru gatit si turnam peste pieptul de pui. Amestecam pana se ingroasa sosul. Este momentul sa stingem focul si presaram deasupra patrunjel tocat. Daca este cazul mai condimentati cu sare si piper.
Incingem putin untul, adaugam mazarea si morcovii, condimentam cu sare si piper, punem si zaharul brun si lasam sa se inmoaie sub capac. Dupa ce am verificat daca sunt moi, indepartam capacul si mai lasam la foc mic cateva minute. La sfarsit presaram patrunjel tocat si servim cu pofta :)
Pofta Buna!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii