Se taie pieptul de pui ca pentru snitel si se bate. Se condimenteaza cu sare si piper. Se prajeste in putin ulei si se tapeaza cu el un vas de yena uns cu margarina sau unt.
Se bat 2 oua cu 3 linguri de smantana. Se adauga 2-3 linguri din aceasta compozitie peste pieptul de pui din vasul de yena. Se aseaza peste feliute subtiri de mango, dupa care se acopera iar cu 2-3 linguri de ou cu smantana. Se presara cascaval dat pe razatoarea fina. Se adauga restul de ou cu smantana si se presara cascavalul ramas. Peste se pune mararul tocat.
Se da la cuptor 20-30 de minute pana ce se rumeneste.
Se serveste cand e cald.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii