Pieptul de pui se spala si se taie bucati potrivite,se condimenteaza cu sare, piper si marar. Se lasa pe o farfurie sa se patrunda. Cartofii se taie si ei cubulete potrivite, morcovul se taie rondele, jumatatile de ardel gras se taie cubulete mici, iar ceapa se toaca marunt. Intr-o tava rotunda pentru cuptor se aseaza folie de aluminiu. Se aseaza in tava mai intai morcovul si o parte din gogosari, apoi se aseaza si o parte din cartofi. Se aseaza si pieptul de pui, restul de cartofi si de ardei gras. Ceapa se amesteca bine cu vegeta, piper, marar, putin patrunjel tocat, uleiul si vinul. Se toarna sosul obtinut peste puiul cu legume din tava. Se sigileaza bine folia de aluminiu si se da la cuptorul incins la 220°. Se lasa 1 ora, dupa care se desface folia si se mai lasa inca 30 de minute. Pofta buna!!!
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii