Piept de pui cu lapte de cocus si orez Yasmin

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Piept de pui cu lapte de cocus si orez Yasmin

Ingrediente

  • ptr 8 portii
  • 1kg de piept de pui taiat in fasii subtiri
  • 300 gr de ciuperci proaspete taiate felii
  • 1ceapa mare taiata fasii
  • 4catei de usturoi zdrobiti
  • putin ghimbir proaspat taiat bucatele mici sau praf de ghimbir.
  • 1conserva lapte de cocus
  • 1lingurita sare groasa de bucatarie
  • piper
  • putin praf cary
  • 11/2pahar de orez Yasmin
  • 3cepe verzi taiate julien ptr ornat

Mod de preparare

Intr-o cratita lata nu prea adanca se incalzeste uleiul se prajeste usor ceapa,se adauga usturoiul si ghimbirul si se amesteca din cind in cind se adauga ciupercile se prajesc putin si la urma fasiile de piept si se prajesc pina devin albe.Se da la gust cu sare,piper si pasta de cary,se adauga laptele de cocus se amesteca si se lasa pe foc mic 5-10 minute.

Se pregateste orezul dupa indicatiile de pe ambalaj-la un pahar jumatate de orez se adauga 3pahare de apa fierbinte si se fierbe pe foc mic 15 -20 de minute acoperit cu un capac dupa care se asteapta 5 minute cu focul stins inainte de a servi.

Pe farfurie se pune pe mijloc o portie de orez si dejur in prejur carnea cu ciupercile se presoara foarte putin din sarea groasa si se orneaza cu ceapa verde.

Este o mancare foarte gustoasa si usor de facut.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise