Pieptul de pui se spala, se taie fasii sau cubulete(dupa preferinta, dar e mult mai estetic taiat fasii)si se fierbe in 500 ml de apa, la care se adauga 1 cub de pui Maggi.
Dupa ce pieptul de pui este fiert, se trage de pe foc, se scoate din supa formata.
Toate legumele se curata, se spala si se taie cubulete de marime medie.
Intr-un wok, se incinge uleiul, se adauga cele 2 oua si se bat astfel incat sa se formeze o ompleta faramitata.
Dupa ce omleta este gata, se pune intr-o farfurie separat.
Se sterge wok-ul de ramasile ramase de la omleta, dupa care se aseaza iar pe foc, cu putin ulei de masline.Cand uleiul este incins, se adauga orezul, sosul de soya si cel de peste.Dupa ce acesta a prins o culoare maronie,se adauga legumele, iar pentru a aduce totul la fierbere se adauga 2 cani din supa de pui, obtinuta prin fierberea pieptului de pui.
Cand este totul aproape gata, se rumeneste usor pieptul de pui pe grill, care se adauga peste toata compozitia.
La final, se trage wok-ul de pe foc si se aduga omleta.
Se amesteca toul si se serveste cald.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii