Piept de pui cu fasole verde

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400gr piept de pui
  • 500gr fasole verde
  • 2 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 4 rosii
  • 2 linguri unt
  • 3 linguri ulei masline
  • 250 ml supa de pui
  • rozmarin
  • 1 lamaie
  • piper,sare

Mod de preparare

Fasolea se curata si se opareste in apa cu sare timp de 5 min. Ceapa se curata de coaja, se spala, se toaca marunt si se caleste in unt, adaugandu-se si usturoiul taiat feliute. Se pun apoi fasolea si rosiile decojite, taiate in cubulete, amestecandu-se bine si lasand sa se innabuse impreuna timp de cateva minute. Carnea se sareaza, se pipereaza si se prajeste in ulei incins. Se adauga supa, rozmarinul si feliute de lamaie, dupa gust. Se fierbe acoperit cca 15 min. Carnea de pui se serveste alaturi de legumele inabusite.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti
Mucenici muntenesti

Mucenici muntenesti

Reteta de mucenici muntenesti. Cum faci acasa reteta de mucenici muntenesti.

Mucenici muntenesti
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise