1. Se pune conopida la fiert in apa cu sare, 10-15 minute.
2. Se taie pieptul de pui cubulete si se prajeste usor in putin ulei, se adauga apoi rosiile decojite si taiate cubulete, iaurtul, sarea, piperul.
3. Conopida se desface in buchetele si se adauga in vasul cu pui si rosii, se tine 2-3 minute la foc moderat.
4. Se unge cu unt un vas Jena, se pune compozitia de mai sus, se presara deasupra parmezanul ras si se da la cuptor pentru 10-15 minute, la 230*C.
5. Se serveste cu un vin alb sec (rece).

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii