Prajiti carnea in doua linguri de ulei, impreuna cu ceapa taiata marunt si usturoiul pisat. Dupa 5-10 minute, adaugati rosiile taiate marunt si ardeiul gras taiat cubulete. Stingeti cu apa fierbinte cat sa acopere totul. Puneti delikat si fierbeti pana carnea se inmoaie. Adaugati cartofii si dati totul la cuptor pana se fac cartofii, in jur de 30 de minute. Verificati cartofii, daca apa scade prea mult, mai adaugati o cana-doua. Dupa ce ati luat vasul din cuptor, adaugati verdeata taiata marunt.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii