Ceapa se curata si se taie marunt, dupa care se pune la inabusit cu putin ulei si 2 linguri apa.
Ardeii se curata, se spala si se taie fasii lungi. Pieptul de pui se spala si se taie fasii lungi si impreuna cu ardeii se adauga peste ceapa.
Faina se dilueaza cu apa si se amesteca cu smanatana si cand ardeii si pieptul sunt gata se adauga si se mesteca continuu. Se sareaza, pipereaza si se mai lasa 10 min.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosReteta de mucenici muntenesti. Cum faci acasa reteta de mucenici muntenesti.
Mucenici muntenestiRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii