Reteta postata pe: 24 martie 2009
Ingrediente
Avem nevoie de:, , 1 piept de pui, 2 oua, sare si piper dupa gust, 1 lingurita boia de ardei, 2 linguri de faina, 100 g fulgi de porumb
Dificultate: Redusa | Timp: 2h
Mod de preparare
Ouale se bat bine impreuna cu sarea,piperul si boiaua de ardei. Se adauga faina si se omogenizeaza.
Fulgii de porumb se macina grosier.
Pieptul de pui taiat in bucati se trece prin amestecul cu ou si faina,pe ambele parti,apoi prin fulgii de porumb.
Se prajesc in uleiul bine incins,eu am folosit de palmier.Cand sunt gata se scot pe hartie absorbanta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui crocant" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pieptul de pui se spala se dezoseaza si se taie fasii subtiri.
Oul se bate cu faina , apoi cu condimente
36 voturi
7 comentarii
30 min
Pieptul de pui se spala si se curata de pielite si apoi se taie in 2 bucati. Se face o vinegreta
4 voturi
11 comentarii
1h 15 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate