Pieptul de pui se taie bucatele si il las de seara pana a doua zi cu o cana de vin alb sec, la marinat cu condimentele respective:sare,piper,oregano,menta uscata si o rosie taiata cubulete. Ceapa se taie solzisori si pune la calit.Se rumeneste usor,circa 1 minut se tine la prajit in tigaie dupa ce s-a incins uleiul. Se da deoparte si se adauga bucatelele de pui marinate cu o zi inainte si se lasa la rumenit.Se adauga sosul soia, zaharul brun.Eu pun intr-o craticioara mica cele 2 linguri de sos de soia cu o lingurita de zahar brun si le topesc rapid la flacara amestecand continuu. Se amesteca 2 minute pana se topeste zaharul si se adauga ceapa deja calita. Se serveste cu orez basmatic.
Peste orezul alb se prelinge sosul caramelizat cu bucatelele de pui,este un deliciu.Pofta buna la pui caramelizat!!!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii