Pieptul de pasare se taie in portii ca pentru snitele se pun in faina la care am adaugat putina sare si le prajim in margarina topita. Le scoatem pe o farfurie si in tigaie adaugam ceapa taiata marunt si ardeiul verde de asemenea taiat mic, se adauga o lingura de faina si se prajeste putin se adauga apa calduta se amesteca in continuu sa nu se faca cocoloase si se adauga restul de condimente ca si praful de curry si se lasa sa fiarba 10 minute pe foc mic. Dupa 10 minute se adauga feliile de piept prajite si se mai fierbe 15 minute. Se poate pregati mincarea dinainte iar inainte de servire de reincalzit pe foc potrivit. Ca garnitura se poate adauga orez alb fiert aparte, se pune o portie de orez iar carnea cu sos se pune deasupra iese minunat.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii