Spalam carnea ,ozvantam si o taiem cubulete potrivit de mari.Intr-o ticaie punem uleiul la incalzit si prajim carnea .Saram, condimentam si o dam deoparte.
Prazul il spalam, taiem rondele numai partea alba.Incalzim intr-o tigaie putin ulei si punem prazul la calit.
Adaugam rosiile,apa,busuioc ,oregano si un catel de usturoi taiat marunt.
Adaugam macaroanele,condimente si lasam la inabusit sub capac 10 min. periodic amestecand.
Adaugam la sfarsit carne si fierbem inabusit pana este gata.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii