piept de pasare cu paste

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500gr.piept pasare file,ulei
  • oregano,busuioc,sare,piper negru dupa gust
  • 1fir praz
  • 250 gr. rosii conserva taiate cubulete
  • 400 ml apa
  • 100 - 150 gr. paste

Mod de preparare

Spalam carnea ,ozvantam si o taiem cubulete potrivit de mari.Intr-o ticaie punem uleiul la incalzit si prajim carnea .Saram, condimentam si o dam deoparte.

Prazul il spalam, taiem rondele numai partea alba.Incalzim intr-o tigaie putin ulei si punem prazul la calit.

Adaugam rosiile,apa,busuioc ,oregano si un catel de usturoi taiat marunt.

Adaugam macaroanele,condimente si lasam la inabusit sub capac 10 min. periodic amestecand.

Adaugam la sfarsit carne si fierbem inabusit pana este gata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise