Intr-o tigaie adanca sau wok se pune putin ulei de masline si se pune ceapa taiata la prajit, se adauga pieptul de pui si se prajeste usor. Se scoate pieptul de pui si se pune ardeii si mai tarziu mazarea la prajit, se adauga pieptul de pui si zeama de la marinada si la sfarsit orezul. Se amesteca totul bine se mai lasa putin ca lichidele sa dispara si se serveste pe farfurii mari - cui ii place mai adauga ceapa verde sau patrunjel proaspat tocat.
Foarte simplu si usor de facut.
Este bine ca pieptul sa steie cateva ore in marinada.
Eu il pregatesc cu o seara inainte.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii