Piept de pasare cu orez si legume

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Piept de pasare cu orez si legume

Ingrediente

  • Pentru 5 persoane
  • 1-2piepti de pasare taiate bucatele
  • marinada facuta din 1/2 pahar de vin roz,piper,sare,usturoi,coriandu,papricadulce sau iute.
  • 1-2ardei rosii sau galbeni
  • 1/2pahar mazare proaspata,sau congelata
  • 1ceapa
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1pahar de orez fiert pe jumatate

Mod de preparare

Intr-o tigaie adanca sau wok se pune putin ulei de masline si se pune ceapa taiata la prajit, se adauga pieptul de pui si se prajeste usor. Se scoate pieptul de pui si se pune ardeii si mai tarziu mazarea la prajit, se adauga pieptul de pui si zeama de la marinada si la sfarsit orezul. Se amesteca totul bine se mai lasa putin ca lichidele sa dispara si se serveste pe farfurii mari - cui ii place mai adauga ceapa verde sau patrunjel proaspat tocat.

Foarte simplu si usor de facut.

Este bine ca pieptul sa steie cateva ore in marinada.

Eu il pregatesc cu o seara inainte.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise