Pieptul de pasare se taie in felii care se bat foarte usor si se sareaza. Andivele se curata, se spala si se taie in patru pe lungime.
Feliile de piept se trec prin faina si se prajesc pe rand in unt, dupa care s scot si se pun intr-o cratita, se acopera cu un capac si se inabusa.In untul ramas se calesc andivele, iar dupa ce s-au inmuiat, se adauga la piptul de pasare.Se mai adauga smantana, sare si cateva linguri de supa de oase sau de gaina, sau apa si impreuna se mai inabuse 10-20 minute. se serveste pe platou sau farfurie.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii