Pentru umplutura: scoateti coditele spanacului, spalatil si scurgrtil.Sepune intr-o craticioara cu o lingura de ulei si calitil la foc mare cam 4 minute.Se scot frunzele si se maruntesc bine cu cutitul.Ficateii curatati de grasime se prajesc cu doua linguri de ulei.La final se sareaza si se pipereaza.Se scot si se maruntesc bine ,se amesteca cu spanacul si cu o ligura de pesmet.
Filetele de piept de curcan se sareaza si pipereaza,se acopera cu feliute de cascaval,se pune umplutura si se inroleaza.Se leaga cu ata de bucatarie sau se prind cu scobitori.
Se incalzeste putin ulei intr-o tigaie si ae rumenesc rulourile pe toate partile.Se scot rolourile si se pune in acelasi ulei ceapa taiata in rondele si se caleste putin .Nu trebuie sa-si schimbe culoarea.Adaugati din nou rulourile (carora le-ati scos ata sau scobitorile) si supa de carne si mai puneti putina sare si piper.Acoperiti si fierbeti cca.25 minute.Inaite cu cinci minute de a se termina se adauga boabele de porumb scurse.
Se servesc taiate in rondele si acoperite cu sasul format.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii