Căldură mare, mon cher!! Dar pe mine nu mă sperie, așa că zilele trecute am făcut o varză scăzută cu piept de curcan și cu câte un cârnăcior, doar așa pentru gust :)).
Am tăiat varza fideluță, am tocat ceapa și ardeiul, iar roșiile le-am feliat. Carnea, pe care am fiert-o în prealabil în oala sub presiune, am feliat-o,apoi am călit-o în ulei, cât să prindă un pic de culoare. Se adaugă ceapa și ardeiul, boiaua, bulionul și se stinge cu supa de carne. Am adăugat varza și peste toate am așezat feliile de roșii și crenguțele de cimbru. Se sărează și se piperează după gust.
Se dă la cuptor până e fiertă varza.
Să aveți poftă bună!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii