Piept de curcan fript cu verdeturi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 file mare de piept de curcan
  • 1 legatura de patrunjel si cateva frunze de telina
  • 2 ardei capia rosii
  • 4 ciuperci champignion
  • condimente knorr pt.pui cu ierburi aromate

Mod de preparare

Se bate bine fileul de piept de curcan, se intinde peste el un strat de tocatura de patrunjel si frunze de telina, apoi tocatura de ardei rosu si apoi tocatura de ciuperci calite putin. Se ruleaza si se leaga cu o sfoara. Se unge cu putin ulei si se baga in punga magica Knorr cu condimente pentru pui cu ierburi aromate. Se lasa la cuptorul incins o ora.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise