Carnea se spala, se si se taie felii. Morcovii se spala si se taie rondele subtiri. Se prajesc pe rand bucatile de carne in untul incins, se sareaza, se pipereaza se introduc apoi si morcovii si se calesc usor. Se toarna deasupra zeama de carne si se lasa sa fiarba incet, timp de 30 de minute. Se adauga smantana in care s-au amestecat 3 linguri de faina. Se incorporeaza cimbrul tocat marunt, mustarul si dulceata de portocale.
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii