Piept de curcan cu mustar si portocale

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg piept de curcan
  • 500 gr morcov
  • 2 linguri unt topit
  • sare
  • piper
  • 500 ml supa pasare
  • 200 gr smantana
  • 4 crengute de cimbru
  • 6 linguri mustar
  • 4 linguri dulceata de portocale
  • 3 linguri de faina

Mod de preparare

Carnea se spala, se si se taie felii. Morcovii se spala si se taie rondele subtiri. Se prajesc pe rand bucatile de carne in untul incins, se sareaza, se pipereaza se introduc apoi si morcovii si se calesc usor. Se toarna deasupra zeama de carne si se lasa sa fiarba incet, timp de 30 de minute. Se adauga smantana in care s-au amestecat 3 linguri de faina. Se incorporeaza cimbrul tocat marunt, mustarul si dulceata de portocale.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache
Supa crema de ciuperci

Supa crema de ciuperci

Intr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.

Supa crema de ciuperci
Ficatei de pui in sos de lapte

Ficatei de pui in sos de lapte

Ficatei de pui in sos de lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise